#JanuaryFavorites: Vunene čarape i Milica Pavlović

Prvi post u 2017. godini posvećujem stvarima koje su mi olakšale život prvog meseca. Januara smo slavili svaki praznik, vikend, rođendan, položen kolokvijum, te nije bilo mnogo mesta za pametnije provođenje vremena. Ovaj post će se razlikovati od drugih jer će biti mnogo kraći i jednostavniji, i biće više slika nego teksta, što je idealna forma za ovaj mesec kad smo svi lepi i glupi. 😀

glitter lindsay lohan lindsey lohan

Kod mene nisu palile one New Year’s resolution stvari, znam da ništa ne treba počinjati s novom godinom, već onda kad vi mislite da bi trebalo. Znam, takva sam Lujza Hej. Biću jednog dana dobar lajf kouč. Životni trener. Prelepo.

Dakle, lista počinje odavde. ⬇️

NOSILA SAM:

Januar 2017. obeležili su nezapamćeni minusi. Ovo ćebe-šal mi je omogućilo da ne idem okolo golovrata (?) i da se ne smrznem, koliko je to bilo moguće. Volela bih da se ovde našla kul siva pencil suknja sa kožnim rubovima, ali ne. Toplota više nego lepota.

A sad vidim i da sam se dosta slikala sa njim. Ima teksturu ćebenceta, nekad je teget, nekad camel, nekad je šaren. Idealno.

Na ovaj odevni winter essential ću dodati i roze vunene čarape. Hvala majka.

 

MAZALA SAM:

Ovde neću navesti omiljene nadeve za indeks sendvič, nego ono što mi je spasilo kožu na -4097°C.

IMG_20170125_162409.jpg

Ok, univerzalna Nivea krema. Ne znam postoji li kuća bez nje. Ona je primarna u kozmetičkoj kolekciji bilo kojeg domaćinstva, pa se našla i na mojoj listi. Nema potrebe za daljim objašnjenjem.

Bioten perfect hands SOS i šta god je odlična krema za ruke. Zašto sam je kupila? Zato što je bila 88 dinara u dm-u. Da li je dobra? Jeste. Sada je 144 dinara, pa ću sledeću kupiti onu najobičniju glicerinsku.

Btw, Bioten proizvodi su mi do sad odgovarali. Imala sam neki piling za košticom kajsije ili tako nečim, a sada koristim njihov tonik i dnevnu kremu sa dunjom. Kupila sam jer sam negde pročitala da je dobro i jer je bilo na sniženju. E, zato nikad neću biti bjuti blogerka. Meni važno da lepo miriše i da nije skupo. ✅

SLUŠALA SAM:

U redu, ovo nije najbolji period za odgovaranje na ovo. Znači, slušala sam najtreš stvari ikada. Od ponoći 31. decembra, od kad se orio Srećko Savović – Godina nova (Audio 2007), pa do sad, nisam se naslušala neke kvalitetne muzike. A i kako kada je Milica Pavlović izbacila nove pesme. Prvo sam je mrzela, ali hvala bogu, živim sa njenim velikim poštovaocem, te je na svakodnevnom repertoaru njena impozantna numera Mogla sam.

 

Trebalo je da preć… Ok, tu sam. Moram pod hitno na neki događaj na kojem se ne sluša turbo-folk. Aaa, da. I bila sam. I to u pozorištu. Da, da. Sledeća stavka je ispod. ⬇️

BILA SAM:

Da ne bude da sam samo blejala po kafićima, pabovima, barovima, kućnim žurkama itd., uvrstiću ovde dva sata i petnaest minuta kulture provedenih na pozorišnoj predstavi, na čuvenoj Gospođi ministarki. Pre nekoliko meseci ponovo sam čitala ovu Nušićevu vanvremensku dramu, pa je izbor lako pao. Svako mesto scene SNP-a Pera Dobrinović  bilo je popunjeno, smejali smo se i umalo zaplakali od muke što i dalje postoje Živke ministarke.

P.S. Nadam se da ste i vi iskoristili popust na neke predstave u januaru.

ČITALA SAM:

Januarski rok nalaže čitanje isključivo stručne literature, te knjiga koju sam sebi poklonila za Novu godinu čeka neka srećnija vremena. U pitanju je O međuvremenu Matije Bećkovića. Sada sam saznala i da prevod na engleski glasi Random Targets i još više mi se čita, ali moraće da sačeka februar. Za potrebe bloga sam posebno ukrasila ono što ću čitati do narednog meseca, tako da vam u nekom narednom postu preporučujem nešto što bi vam zaista koristilo.

img_20170125_162547

Ovo su bili moji January Favorites kako bi se ovo popularno zvalo, i baš me briga što nije gotov januar. Predloge, pohvale i kritike pišite u komentarima, preko imejla, telegrama, kako god. Želim vam ugodan kraj prvog meseca 2017. godine!
I da, filmove i serije koje sam gledala ću posebno. Ipak zaslužuju sopstveni post.

America's Funniest Home Videos funny cat lol fail                         giphy.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s